Long time no see

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa todella. Sivujen päivittäminen jäi pahasti vaiheeseen, kun oma olo hieman huononi ja keskityin omaan vointiini. Sekä tietysti kirjoittamisen vuoksi. Saagojen kolmas ja neljäs kirja ovat nyt julkaistu ja tekstin käsittely vaati molemmissa paljon työtä. Ystäväni ryhdyttyä oikolukemaan tekstejä olemme käyneet niitä läpi todenteolla ja sekä kirjoitustyylini että tekstinkäsittelytaitoni ovat kehittyneet.

Nyt kun selailen ensimmäista ja neljättä kirjaa, tajuan kuinka paljon kehitystä on todella tapahtunut! Kirjat ovat aivan erilaiset.

Mutta niinhän se ehkä vain menee. Kun tekstejä on vihdoin julkaissut, osallistunut kirjoituskilpailuihin ja luetuttanut ystävällä joka osaa ja uskaltaa antaa palautetta, kehitys pääsee kunnolla vauhtiin.

 

Suuri askel kehityksessä oli myös henkinen voimistuminen. Kolmannen kirjan sloituksen tienoilla nimittäin aloin tarkkailla omaa kirjoittamistani, sain kommentin joka sai minut tuntemaan itseni pervoksi, koska tekstini voidaan lukea perverssillä tavalla väärin. Aloin siis sensuroida tekstistä valtavasti kuvauksia tunteista ja siitä jännityksestä mikä kemioiden kohdatessa syntyy kahden ihmisen tai pedonverisen välille.

Voitte uskoa ettei kehityssuunta ollut oikea... Kun sitten ystävieni ja terapeutin tuella aloin käydä asioita MYÖS TÄLTÄ saralta läpi, sain vihdoin pelot karsittua ja uskallan antaa vastuun tekstin ymmärtämisestä lukijalle. Aloin taas sisältää tekstiin ne kuvaukset ja näkymättömät tapahtumat, jotka tekevät romantiikasta, kauhusta ja jännityksestä niin koukuttavaa. Samalla kirjojeni sivumäärä kasvoi, mutten aio pyytää sitä anteeksi ;)

 Neljäs kirjahan oli tosiaan siis sarjan pääteos. Kaikki saagoissa pyörii neljännen kirjan ympärillä tukien sen tarinaa, pohjustaen sitä ja selittäen jälkikäteen miksi näin kävi. Oikolukijani mukaan viides kirja on kuitenkin jopa parempi, joten älkää antako kiinnostuksen lopahtaa Rashigiran Toivon jälkeen uskoen ettei arina enää parane. Se paranee kyllä!

 

Viiden kirja on suunniteltu aikataulultaan joulun alle ja pyrin saamaan sen valmiiksi vielä marraskuun aikana saadakseni sen joulumarkkinoille. Kuten tähänkin asti teetän ensin 25 kappaleen testierän ja sitten vasta julkaisen kirjan. Teen näin koska toista kirjaa valmistaessa kanteen tuli paha moka(resoluutio) jonka korjaaminen vaati uuden painoksen. Haluan lukijoille hyvälaatuisia lukuelämyksiä enkä enää pilaa työtäni kiireen vuoksi.

 

Toivottavasti seuraavaa päivitystä ei tarvitsisi odotella ihan näin kauaa ja ehkä vihdoin sain nettisivut toimimaan kuten niiden pitäisi. Kaupattavia tuotteita olen pohtinut, joten kauppa sivu ei ole ehkä täysin mahdoton ajatus. Testinä painoin itse itselleni paidan ja kankaisen kauppakassin hupaisilla ja läppänä kyhätyillä sloganeilla, joista jokunen ehkä päätyy oikeasti myyntiinkin. en kuitenkaan ole ihan valmis tähän julkisella mittakaavalla, pysyttelen turvallisesti käsin valmistetuissa yksittäiskappaleissa lahjoina isoveljille. Heitä uskallan häpeilemättä hyödyntää mainostauluina kunhan saan printtipaidat ensin valmiiksi.

 

Näihin tunnelmiin!