Lomien jälkeen

Loma meni nopeasti. Jätin läppärin puoliksi tarkoituksella kotiin lähtiessäni kuukaudeksi toiselle paikkakunnalle. Kesken jäi eteisremontti ja pihatyöt, sekä tämä vapaa-ajan harrastukseni. Ihan jouten en sentään koko kesää ollut, yksi uusi kuva on piirretty ja remonttiin tuli haettua tavaraa. Nyt loman päätyttyä on aherrettu eteisen pintoja valmiiksi ja ilmanvaihto on vihdoin lähes valmis. Koska pihasta löytyy nurmikon tilalla nyt korkea heinikko sen madaltaminen on vienyt vapaa-ajasta kaikki voimat.

Tiedossa on myös kirjoitusohjelman vaihto. Käytettyäni vuosia openofficea olen vaihtamassa microsoftin officeen. Ärsyttäviä yksityiskohtia löytyy runsaasti, mutta luulen että pitäisi vain totutella jotta voin edes vertailla plussia ja miinuksia. Tähän mennessä microsoft on kerännyt runsaasti miinuksia. Olen hyvin tarkka teksteistäni ja kun en osaa vaihtaa tallennusta omalle koneelleni se on jo este. En koskaan tallenna mitään verkkoon... Kytken läppärini verkkoon vain sivuston päivitystä varten ja kirjoitan ilman verkkoyhteyttä. Joten ohjelman vaihto voi viedä pidempään kuin kuvittelin...

 

Käännös etenee hiljalleen ja ensimmäisen kirjan uusi luku on luettavissa tästä päivästä eteenpäin. Kirjoitusvirheistä saa laittaa viestiä, tältä sivustolta löytyy yhteydenottoon osasto. huumoriversio Hopeakuun helmestä jää vielä toistaiseksi kesken, voimat on suunnattava muihin juttuihin toistaiseksi.