Kissain maa, taidevarkaus ja koulukin alkoi

Kesä ja syksy on kuluneet hirvittävän nopeasti. viime viikolla sain vihdoin painettua sitä 'tilaa' nappia ja odotettavissa on Kissain maan testikappaleet. 30 kirjaa on valtaosin samoille henkilöille varattu, jotka ostavat kirjan alkuversion minulta suoraan, sekä niille joita ilman koko sarjaa ei olisi. Jälleen pieni tuuletus parhaille kavereilleni ja veljilleni.

 

Viime viikonloppuna se alkoi, koulu nimittäin. Kesäyliopiston valikoimasta sattui silmään kirjoittamisen peruskurssi ja tietysti se kiinnosti. En ole kouluja käynyt kirjoittaja, blogin kirjoittajana laiska ja harvapäinän kuin mikä ja lähinnä mielikuvitustani voidaan nimittää ammattilaismaiseksi. Se ainakin liitää ajatusta nopeammin ja kimpoilee kurittomasti minne sattuu. Viikonloppukursseina toteutuva koulutus oli näin ensimmäisenä viikonloppuna todella mieluisaa ja kanssakirjoittajien innostava seura oli kaivattua vaihtelua työntäyteiseen arkeen. Erilaiset harjoitukset ja keskustelut avasivat yhä uusia ovia ja mahdollisuuksia kehittyä kirjailijana, kuten toivoinkin. Ensi kerralla aiheena on runous! Vaikka siihen on kuukauden verran aikaa, silti jännittää kun uutta lauluakin pukkaa mutta epävarmuus lyriikoista iskee säännöllisesti.

 

Romantiikka... Kieltämättä se on itselleni ristiriitainen ala. Haluan lukea sitä, haluan kirjoittaa sitä, mutta se on vaikeaa. Ymmärrän taustani vaikuttavan siihen. Hankalassa iässä kuullut lähes päivittäiset moraalisaarnat ja myöhemmällä iällä tekstieni perversioiminen erään henkilön toimesta sensuroi jo ensimmäisistä kolmesta kirjasta aivan liikaa. Hopeakuun helmi lyhentyi kymmeniä, ellei jopa toistasataa sivua kun poistin kaiken minkä saattoi edes lievästi ymmärtää väärin. Se kaduttaa! Olen nyt kuudennessa kirjassa yrittänyt parhaani jotta voisin kirjoittaa myös romanttiset ja sensuellit kohtaukset kuten olen halunnut. Psykologisen lukon ohittaminen on ollut välillä hyvinkin vaikeaa ja koko kuudes kirja oli ehkä jopa raskas kirjoittaa. Kysyin varmasti montakin kertaa esilukijalta onko teksti liian eroottinen, kirjoitanko liian suoraan ja pitäisikö vähentää kuvailua. Vastaus oli 'ei', 'ei' ja 'ehdoton EI', joten ainakin hän uskoo tekstini olevan ok.

 

 

Kissain maa jatkaa siitä mihin Rashigiran toivo jäi. Aikaisempaan kirjaan vielä kajoamattomille SPOILER ALERT!!!

Shade ja Hari ovat loukussa Rashigirassa toipumassa sodan jäljistä ja etsimässä selvitytyneitä susia. Shade saa viestin varsin eriskummallisesta suunnasta ja voi vihdoin jättää maansa taakseen jatkaakseen elämää kykyjensä puitteissa. Lohikäärme Araromin kuoltua tuliloitsut koko Gokahdalla lakkasivat toimimasta, eikä Shaden taidoilla ole enää paljoa merkitystä.

Hari päättää aloittaa oman kamppailunsa suden sisäisiä mörköjä vastaan, mutta kumma kyllä neito herää välillä täysin uupuneena henki savulle haisten muistaen vain kuinka kävi edellisenä iltana nukkumaan.

Tovereita sekä löytyy että katoaa, etsintä jatkuu moniin maihin ja pyrkimys löytää rauha jäytää Shaden mieltä. Selviytyykö hän itsetuhoisesta syyllisyydestä? Ja kuinka mustasudet liittyvät Rashigiran tuhoon? Lue ja tiedä.

 

Kissain maan julkaisu koittaa kun olen saanut käsiini ja tarkistanut sen testiversion virheiden varalta. Tiedotan asiasta varmimmin instagramissa, yritän muistaa päivittää myös täällä.

 

Ja sitten pieni tiedotus! Keskeneräisiä kuviani löytyi gokahdansaagat googlehaulla luvattomassa käytössä verkkokaupassa jonkin korun myyntikuvana. Sarjasta ei ole tehty yhtäkään korua tai markkinointituotetta omien vaatteideni lisäksi, joten älkää ostako tuotteita joita kaupataan sarjani nimellä tai kuvilla! verkkokauppa oli monella eri osoitteella, osoitteet poikkesivat suuresti hakukoneessa näkyvistä ja niille yhteistä oli vain täysin identtinen sisältö ja .ru pääte sivun osoitteessa. Valtaosa näkemistäni tuotteista oli nimekkäitä arvokkaia koruja, kaikki -60% tarjouksella ja todennäköisesti pelkkiä katteettomia kuvia. Ostakaa fanituotteita ja koruja vain luotetuilta sivuilta, jolloin niiden hinnasta se pieni murunen menee oikeasti niiden suunnittelijoille/tuottajille ja tuote kuluttajalle.