Julkaisu lähestyy

Kissain maan testiversio siis saapui. Kansitiedostossa on joitain korjauksia tiedossa ja sivuilla on tullut joitain virheitä vastaan. Näitä asioita vielä korjailen ja sitten voin julkaista. Kansikuva on jälleen upeaa työtä ja seuraavankin kirja kansi on jo aloitettu! 30 tilatusta kirjasta vapaana on joitain yksittäisiä kappaleita, nämä siis ilman isbn numeroa ja pienvikaisia keräilykappaleita ennen julkaisua. Priorisoin henkilöitä jotka ovat ostaneet vastaavasti edellisten kirjojen koe erät.

 

Sitten uutisia Hopeakuun helmestä! Uudelleen kirjoittaminen on hyvässä vaiheessa, valitettavasti kahden muut työn alla olevan kirjan kustannuksella. Spinoff kertomus Auran lapset ja seitsemäs kirja ovat niin ikään korjauskierroksellaan. Auran lapset aion lähettää ustantamokierrokselle heti sen valmistuessa ja uusi versio Hopeakuun helmestä kokee saman kohtalon. Omakustannetta on vaikea saada näkymään markkinoilla, joten sen kirjoittamistani näivertäneen itsesensuurin korjattuani yritän uudelleen saada tekstiäni läpi. Kaksi ensimmäistä lukua on nyt korjattu ja sivumäärä tulee lähes tuplaantumaan. Päähenkilön pohdinnat palaavat tekstiin poistettuani ne pelätessäni tekstieni perversioimista. Kirjaan tulee myöhemmistä osista tuttua tarkempaa kuvailua luonnosta ja kiitos ystäväni innoittaman ryhmäcosplayn, myös päähenkilön asu on tarkentunut. Historian tuntemukseni parantuessa Gokahdan asukkaiden tavat ja ajatukset tarkentuvat ja lukijalle tulee helpommaksi asettua tapahtumien keskelle.

Kaiken kaikkiaan siis käsitykseni Gokahdan ihmisistä on parantunut ja tarkentunut, itsetuntoni on terveellä tasolla ja luotan vihdoin teksteihini. Myös osaamiseni on parantunut ja toivottavasti paranee yhä kouluttautumisen myötä. Ehkä käyn vielä myöhemmin kurssia digitaalisesta taiteesta ja saan clip artin paremmin haltuun. Nyt osaan käyttää vain sen tavallisimpia toimintoja.

 

Videopeliprojekti on jäänyt hieman taustalle. Alkua on valmiina niin että demon leikkaaminen olisi jo mahdollista, mutta se työmäärä ei nyt mahdu kalenteriin. Pelkään leikkaavani vahingossa pysyvästi pois kuukausien työn, joten kikkailua ulkoisen kovalevyn kanssa on tiedossa. Koitan myös hillitä intoani opetella animoimaan ja ohjelmoimaan, sillä se työmäärä saattaisi murskata koko projektin. Toistaiseksi siis keskityn kirjoittamiseen ja opiskeluun palkkatyöni ohella.